Naše jamstvo

Neverjetno smo ponosni na našo ekipo in verjamemo, da bomo ponujamo izdelke najvišje kakovosti za vaše ljubljenčke. Če imate kakršne koli pomisleke glede izdelka, vam priporočamo, da se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom, da bomo lahko čim prej rešili težavo. Ničesar ne prepuščamo naključju, saj želimo najboljše možno doživetje za vašega štirinožca! Zaupanje gradimo, ko spoštujemo vaše potrebe in to je tisto, kar nas žene vsak dan!

Pawww – mjesto gdje se događaju samo najbolje stvari.

Dom je tamo gdje su šape. Ništa se ne može usporediti s osjećajem da ste kod kuće sa svojim četveronožnim prijateljem, izolirani od svijeta. Ovaj osjećaj možete pronaći na Pawww.

Vaš ljubimac zaslužuje promišljene, kvalitetne proizvode – od proizvodnje preko dostave do servisa, a sve po pristupačnoj cijeni.

Mi smo tim ljubitelja životinja posvećeni tome da Vama i Vašem krznenom prijatelju pružimo pažnju kakvu zaslužujete.

U Pawww-u volimo razgovarati o našim kućnim ljubimcima i o tome koji bi proizvodi mogli biti dobri za naše voljene ljubimce.

Ako pravi proizvod još ne postoji, onda smo si postavili cilj sami kreirati i proizvesti te produkte. Kao što smo dizajnirali naš inovativni krevet za pse od borovine s održivim materijalima, tkaninom koja se može ukloniti i recikliranim materijalima.

Naš san je biti blizu naših kupaca. Zato Vas potičemo: Razgovarajte s nama.

Pawww tim voli razgovarati s Vama i uzeti u obzir Vaše savjete. Želimo se stalno usavršavati i postajati još bolji u onome što radimo. Za ovo su nam potrebne povratne informacije. Bilo putem e-pošte, Instagrama ili telefona.

Dakle, Pawww je naš pokušaj da stvorimo svijet u kojem su ljudi i životinje najbolji prijatelji. Jedini svijet u kojem želimo postojati. Svijet koji je ljubazan prema vašem ljubimcu dok vas gleda tim velikim očima punim ljubavi!